Scheepsmotoren en jachtbouw

Boegschroeven

Het inbouwen

Een boegschroef  inbouwen een is vak apart vereist ervaring en vakmanschap. Door dat wij de juiste technieken toe te passen kunnen wij als specialist uw boegschroef vakkundig inbouwen zoals uw boot-bouwer voor ogen heeft. Het is niet voor niks dat wij de vaste installateur zijn bij diverse A-merken als Vetus en Max Power


Stap 1

Goed advies is belangrijk bij het aanschaffen van boegschroef. Alles moet passend en betaalbaar zijn. Wat moet uw boot minimaal aan voldoen!

  • V-romp
  • Voldoende plaats naast de boegschroef
  • Redelijke staat van de romp.
  • Materiaal van de romp, staal, aluminium, hout, polyester.

Stap 2
Welke boegschroef past bij mijn boot.

Lammes Jachttechniek Boegschroeven

Techniek in watersport.

Max power CT45 12V

Geschikt voor boten 6,5 tot 10 meter.

Max Power CT 45 Duo
Voltage: 12V
vermogen (kw): 2,2
stuwkracht (kg): 45
tunneldiam.: 125 mm
aantal schroeven: 2
zekering / waarde: 125 A

Max Power levert een complete lijn elektrische, composiet tunnelboegschroeven. Met een speciaal ontworpen motor, een onderhoudsvrij staartstuk (geen anoden nodig) en een composiet constructie bent u verzekerd van een boegschroef met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Alle modellen zijn uitgerust met een veiligheidssysteem waarbij communicatie tussen de boegschroef en het bedieningspaneel plaatsvindt. Tien seconden voordat de uitschakeling voor oververhitting wordt geactiveerd, krijgt u visuele en geluidssignalen. Het staartstuk is voorzien van rvs afdekkappen die zorgen voor extra bescherming van de keerringen. Deze Max Power tunnelboegschroeven kunnen ook als hekschroef gemonteerd worden. Hiervoor is een speciale hektunnel adapter nodig.


Prijs:
€ 2.950,00
Inbegrepen btw 21%
€ 511,98

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending