Jachtbouw en meer!

 

Elektrisch varen.

Naast het inbouwen van diesel motoren kunt u bij ons ook terecht voor het inbouwen van elektrische inboard motoren van de merken Hollex, Bellmarine en nieuw Vetus E-Line


Voor meer informatie over Vetus elektrisch varen neem contact met ons op! 


Waarom onze lage inbouw prijzen? 

Omdat wij gediplomeerd en helemaal ingericht zijn op het inbouwen van elektrisch en scheepsdieselmotoren, daardoor kunnen wij een veel betere prijs aanbieden dan een andere werf. Elke maand worden door ons 2 a 3 boten gehermotoriseerd. Vanuit heel Nederland en Duitsland voorzien we boten van een nieuwe scheepsdieselmotor.

Het inbouwen moet vakkundig gebeuren en dit doe je maar 1 keer! Daarom werken wij aan algemene inbouw voorwaarden voor de sector, om te zorgen dat de watersport veilig blijft. 

Elektrisch varen in Amsterdam 2025!

 Iedereen wil graag schone lucht. We nemen daarom maatregelen om de luchtkwaliteit in Amsterdam te verbeteren. Alle vormen van vervoer moeten binnen 10 jaar uitstootvrij zijn. Dus ook vervoer over het water. Vanaf 2025 geldt dat al voor het centrum van de stad. Vanaf 2030 ook voor de rest van het Amsterdamse water. Uitstootvrije boten krijgen op dit moment bovendien een korting van 70% op het binnenhavengeld. Meer oplaadplekken Nog weinig bewoners met een boot varen uitstootvrij. Amsterdammers die overwegen om elektrisch te gaan varen geven vaak aan dat er te weinig oplaadplekken zijn. Ook bewoners die wel in het bezit zijn van een elektrisch vaartuig ervaren een gebrek aan oplaadmogelijkheden. We hebben daarom 10 laadpalen voor pleziervaart in de stad geplaatst. De laadpalen zijn verspreid over de stadsdelen Oost, Zuid en Centrum. De eerste 5 zijn inmiddels gereed voor gebruik. Per laadpaal is ruimte om 2 vaartuigen tegelijk op te laden. De ligplaats is alleen voor het laden van elektrische vaartuigen. Het vaartuig mag maximaal 24 uur aan de laadpaal liggen. Als een oplaadpunt voor een boot stuk is kunt u dit melden.

Hoe gaan we u van dienst zijn?

  • Goed advies  
  • Duidelijke offerte en vaste prijs
  • Transport wordt geregeld
  • Contact en planning over het inbouwen
  • Proefvaart van uw boot

 
Hollex

 Bellmarine

Vetus E-Line