Scheepsmotoren en jachtbouw

Jachtmakelaardij

Een schip kopen of verkopen is een vak apart. Soms ontstaan er bij de aan en verkoop van schepen conflicten over verborgen gebreken, betalingen en bij de oplevering van het schip , doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een professionele makelaar in schepen. Het is dus zeer verstandig om een scheepsmakelaar in de arm te nemen die uit praktijk verstand heeft van zaken. Lammes Jachttechniek zal u graag bijstaan bij de koop of verkoop van uw schip. Ook hebben wij een gunstige courtage regeling die zeer scherp is.

Zoekopdracht
Mocht u op zoek zijn naar uw droomschip, dan kunt u ook gebruik maken van onze zoekservice. Uw jachtmakelaar kan voor u uitgebreid de markt scannen, om opzoek te gaan naar het schip van uw wensen.

De onderhandeling
Uw jachtmakelaar zal in zijn positie als bemiddelaar de onderhandelingen intensief en zorgvuldig begeleiden om tot een succesvol resultaat te komen. Zowel koper als verkoper wil een goed gevoel bij een transactie hebben. Onze ervaring hierin helpt beide partijen.

Taxatie & Expertise
Bij de koop of verkoop van een boot, zeiljacht of motorjacht is het verstandig om een taxatie of waardebepaling te laten uitvoeren door een expert pleziervaartuigen. Alleen dan bent u er zeker van dat u niet te veel betaalt voor uw droomschip. Veel verkopers overschatten door emotionele factoren en de waarde van hun boot aanzienlijk.

Bij een taxatie van een zeil- of motorjacht is het uitermate belangrijk dat u een taxateur kiest die daadwerkelijk kennis van alle typen pleziervaartuigen heeft. Voor bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld financiering of verzekering, is een taxatierapport zelfs noodzakelijk.  Iedere boot is uniek en dat geldt uiteraard ook voor de waarde.

Lammes Jachttechniek kan een taxatierapport maken voor,

-Financiering voor aanschaf of verbouwing;
-Aan- of verkoop
-Verzekering
-Eigendoms document
-Boedelscheiding
-Nalatenschappen
-Faillissementen
-Import